top of page

OVER ONS

Wie zijn wij?

De Theeroos is vanaf januari 2018 overgenomen door Monique. Wij houden vast aan het oude en vertrouwde concept van De Theeroos, maar geven hier wel onze eigen draai aan. Zo is er een vernieuwde inrichting, een nieuwe menukaart en een nieuwe website. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en gezelligheid! Zo bereiden wij vrijwel alle lekkernijen helemaal zelf. Dat is natuurlijk wel het lekkerst. Neem een kijkje op onze fotopagina om te zien wat wij allemaal maken en voor een mooie sfeerimpressie van het restaurant.

Wij zijn bereikbaar per e-mail en telefoon en kunt u reserveringen plaatsen via onze website, Facebook of telefonisch.

Waarvoor kunt u bij ons nog meer terecht?

Naast onze heerlijke high tea's en lunches kunt u bij ons ook terecht voor het volgende:

  1. Feesten en partijen
    Allereerst kunt u bij ons uw verjaardag of andere feestelijke gelegenheid vieren. Zo kunt u bij ons voor grote groepen reserveren voor bijvoorbeeld een high tea of lunch, workshops, bijeenkomsten en lezingen. Wij hebben op de eerste verdieping een wat intiemere ruimte waar u gezellig met uw groep kunt zitten. Op de begane grond is ruimte voor grotere groepen van zo'n 20 personen. Daarnaast kunt u onze ruimte afhuren voor een feestje, bijvoorbeeld op een avond. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

  2. Bezorgservice
    Wilt u thuis een lunch of high tea geven maar heeft u geen tijd of zin om dit zelf te maken en te verzorgen? Wij bezorgen onze high tea's en broodjes ook op locatie! Daarnaast verzorgen wij lunchpakketten welke u zelf kunt samenstellen. Bij onze foto's vind u een foto van hoe een lunchpakket eruit zou kunnen zien. Informeer naar alle mogelijkheden en prijzen.

  3. Stamppotavond
    De stamppotavond is een oude traditie van de Theeroos die wij graag willen voortzetten. Elke donderdagavond is er van 17:30 uur tot 19:00 uur stamppotavond in de Theeroos. De kosten bedragen €7,95 per persoon. U dient voor 14:00 uur op de betreffende donderdag te reserveren.

 

NB: bij ons kunt u ook pinnen!

Heeft u een ander idee dat hier niet bij staat? Bij ons is alles overlegbaar. Neem gerust contact op.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Monique

bottom of page